tisdag, juli 07, 2009

Tack för idag slut för idag!

Den 30de november 2005 skrev jag mitt första inlägg i denna blogg. Jag har bytt många mallar och tillomed bytt namn på bloggen men ändå har jag fortsatt blogga. Jag tycker mycket om att läsa bloggar men har insett att jag inte vill skriva blogg längre. För att en blogg ska vara intressant för andra så måste man blogga ganska ofta och gärna skriva något intressant. Jag tror nog att det inte är min grej ändå. Så jag tror faktiskt att detta är adjö för er som faktiskt läser bloggen. Jag kommer nog låta den ligga kvar ute men detta är nog slutet på skrivandet.

Tack till er haft koll på mig! :)

Kramar

onsdag, juli 01, 2009

Mums


Nej jag sitter inte här och mumsar choklad med hela fejjan. Jag har en lermask som luktar choklad. :) så har jag en jordgubbsinpackning i håret. En Emma dag idag när jag sysslar om mig själv. :) puss på er

onsdag, juni 24, 2009

Fläder


Dricker flädersaft i skuggan av en fläderbuske. Jag blir så glad av detta solsken. Jag sitter en stund nu innan jag ska börja jobba kväll och lyssnar på några favoritlåtar och skriver i almanackan allt trevligt jag gjort de senaste dagarna. :) puss

måndag, juni 22, 2009

Idag har jag och Madde legat och solat våra bleka kroppar i rothoffsparken en sväng och så hann vi med en räkmacka från café kaka som öppnat i parken. Det var inte tokigt alls ska jag säga!! :D
Så cyklade jag iväg till jobbet, så imorgon är jag ledig så då tänkte jag åka ut till sundbyholm med Madde. Får se om vi blir fler, är ju mysigt att komma ut en sväng. :D

Kramar på er

måndag, juni 15, 2009

Cykelsorgen är över

Hihi idag hittade jag min cykel igen! Tjoho! Ingen bra cykeltjuv, den stod uppe vid tågstation och fortfarande låst med mitt lås så jag låste upp och gick iväg med den.

Skönt!

:D

tisdag, juni 02, 2009

Cykel sorg

Idag när jag kom ut från jobbet och skulle cykla hem i det lätta regnet. Så gick jag till cykelstället men där stod inte min cykel kvar längre. Nån trodde visst att den fick ta min cykel.. Jag blev så ledsen och arg. Min älskade cykel! Den har jag fixat och donat med och älskar den så.. fattar inte folk som kan sno andras grejer sådär utan att tänka hur det påverkar nån annan.

Jag blir så less, Jonny har haft två cyklar som blivit snodda och jag tror alla har varit med om detta eller känner nån som varit med om det. Varför ska det behöva vara så här? :(

lördag, maj 30, 2009

Sommarlov

Tisdagen var den sista dagen jag var i skolan denna termin. Så sen dess har jag haft sommarlov, det var varit så skönt! Jag har haft flera fina dagar och känner mig så glad för några fina, bra och roliga dagar. Idag har också varit en superfin dag med sol! Imorgon ska jag fira mamma och farmor med hela tjocka släkten som vanligt ute på landet. Kommer bli jättemysigt! På måndag börjar jag jobba, ska bli skoj lite läskigt men mest spännande. :)

Puss på er!

söndag, maj 17, 2009

Ha begär!

Matilda är en jättesöt tjej som är jätteduktig på att göra söta smycken. Jag har redan köpt av henne och fått fina grejer i julklapp. Tycker hon är så kreativ och jag gillar verkligen hennes stil. Hon har en skön blogg också och har så fina bilder. Kolla in hennes blogg och shop vettja!
Detta är sakerna jag är mest sugen på nu! :D








Bilderna från Quietland

torsdag, maj 07, 2009

Brum brum


Nu kan jag och Jonny åka brum brum när vi vill! Härligt! :)

onsdag, maj 06, 2009

Känslorna bara rasar över mig. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen snart. Känns som jag tar bort en bit av mig själv varje dag. Jag har haft dåliga perioder förut då jag känner att jag inte vågar något och att jag inte är värd något. Jag har sett tillbaka till den tiden och inte riktigt fattat hur jag kunde må så dåligt men nu minns jag igen. Jag känner hela tiden som att jag inte är lika bra som alla andra. Jag kan inte förklara varför jag känner så här men jag känner bara för att ligga under täcket i min säng. Jag vill inte behöva träffa nån och möta de där känslorna att inte räcka till. Ibland känns det bara som min blyga sida tar över hela mig och det känns som ingen ser mig som jag känner mig. Jag vill isolera mig för att slippa konfronteras med mina känslor. Samtidigt är jag less på att gömma mig, jag vill också höras och synas. Jag borde släppa taget av mina rädslor och känslan av att inte räcka till för nån annan. Jag borde väl inte bry mig om vad andra tycker om mig. Jag kan inte må dåligt för detta längre.

onsdag, april 29, 2009

Tanten shoppar och pysslar

Idag har jag shoppat lite efter jag och Jenni pluggat.
Jag skulle hjälpa att köpa lite nya kläder och det var faktiskt ett lyckat projekt. Jonny var nöjd, han kom med TVÅ par byxor. Jonny är ju inte direkt stor shopparen så då får man verkligen vara nöjd. Jag lyckades hitta ett par solbrillor som jag sökt efter flera år efter. Jag tycker de känns lite om det är greta garbo. Jag har iaf letat efter några lite retro hollywood glamor. Det är min tanke iaf. :D Så hittade jag en super mysig kjol på Monki! Väldigt skön! Se så lycklig man kan bli av en kjol. :)





Jag var ju också inne och köpte en stuvbit på tygvaruhuset så nu var det dags att byta tyg på en lampskärm. Jag har själv bytt till den oranga för några år sedan. Den lyser väldigt mysigt rött sken på nätterna men den ser inte alls ut att passa in i sovrummet annars. Med allt grönt och lite rosa. Så nu sydde jag på nytt tyg, ja jag syr mina lampskärmar. Jag tycker det känns bättre än att limma, dock tar det säkert längre tid men då är det lättare att byta tyg sen. Detta sydde jag iaf under kvällen. Blev riktigt nöjd! lampan ska placeras bakom nya fåtöljen när jag hittat några gamla sänglampor. :)

Före:


Efter:



måndag, april 27, 2009

Härliga loppis

Igår var jag och Madde på loppis. Hittade en del glasgrejer som är min senaste passion. Jag har blivit så förtjust i gamla duralex grejer och sånt liknande. Först hittade jag en skål med lock som var så tjusig. Betalade en tjuga för den. Sen hittade jag en grönaktik glasskål på fot för 15 kr. Sen hittade jag massa glas, jag har letat efter några gamla duralexglas med en speciell stil. Så jag blev så glad när jag såg dem. Men stod vid ståndet och klurade en stund, för de var en hel massa glas de hade också. Då sa de att jag kunde få alla glas för fyrtio kronor. Så efter en stunds klurande så slog jag till. Jag trodde de var 14 glas och tyckte de var en himla massa glas. Väl hemma när jag skulle diska märkte jag att det faktiskt var 20 stycken. Men de är så bra att stapla så de tar inte mer plats i skåpet. Man kan verkligen stapla dem jättebra! Jag använder dem hela tiden, jag har ett vattenglas står på nattduksbordet. I köksfönstet står basilika själkar och gror i vatten för att jag sen ska kunna plantera om dem. De ser så tjusiga ut mina fina glas! Det är inte av märket duralex utan det är av märket Veréco. Inget jag känner till sen tidigare men närjag googlade på det hittade jag massor av färggranna kaffeserviser i glas som säkert ärfrån 60-70-talet. Tyvärr syns inte mönstet på dricksglaset så bra nu när det är kaffe i detta. Kommer nog upp fler bilder där mina fina glas är med. :)

torsdag, april 23, 2009

Konstigt


Nu åker jag tåget hem från katrineholm och känner mig ganska nöjd. Glad för att jag klarat av mina 15 veckor med praktik. Men samtidigt känns det underligt och lite sorgligt. Har ju haft mycket skoj och jobbigt under dessa veckor. Imorgon ska jag umgås med farmor och jag bara längtar! Äntligen kan jag få lite tid till min underbara farmor. Världens finaste! :) tack till alla er som ställt upp för mig under mina praktikveckor. Speciellt tack till min fantastiska sambo Jonny. Jag skulle inte orkat mig genom detta utan dig!
Puss på er alla!

lördag, april 18, 2009

Fredag och lördag

Jag har varit lite frånvarande från bloggen senaste tiden liksom från mitt sociala liv men försöker ta mig tillbaka till både sociala livet och bloggen. Idag njöt Jonny och jag i solen på tingsgården. Dock var det inte jättevarmt idag, det var okej i solen men lite kyligt var det men de var mysigt ändå.



Jonny blev så lycklig för sin club sandwich. Den var verkligen mums. Jag nallade lite av hans klyftpotatis och de var så mumsiga!



Så sprang en sädesärla runt på gården och påminde oss om att det verkligen är vår. :)



Igår lekte jag med min mamma. Vi var på bomässa här i Eskilstuna. Men den var inte så mycket att hänga i julgranen. Men innan var vi på P2 och käkade mat ute i solen. Det var supermysigt! Sen åkte vi till röda korset och jag hittade en fåtölj som jag blev lite kär i.



Solen värme så att smöret smällte direkt.



Jag sitter i t-shirt och njuter av solens värme.



Detta ärmin nya fåtölj den är gammal och har blivit ommålad och omklädd. Jag har kikat in under och det var svartvit rutigt men inte i så bra skick. Jag funderar på att kanske måla på lite ny färg och kanske klä om den igen. Vad säger ni? Detta är iaf våran nya läshörna i sovrummet som jag ska fixa iordning. :D

måndag, april 06, 2009

Puh

Idag innan jag skulle till praktiken cyklade jag förbi skolan och lämnade in tre(!) hemtentor. Ja de är så, tre som man ska lämna in samma dag så nu är jag slut i skallen. Har längtat efter denna dagen för att det är över med dessa hemtentor. Jag kanske kan vara lite mer social nu.. :) Ska hem till mamma och pappa på fredag med Jonny. Så ska vi till Jonnys mormor på lördag.. :D


Puss på er!

söndag, mars 29, 2009

Lyssnar på musik

Jag har väldigt svårt att koncentrera mig långa stunder. Så jag pluggar oftast så att jag skriver en kort stund sen lyssnar jag på musik eller gör något annat en stund och sen kör jag igen. Ungefär som jag är ute och springer och springer jättefort en liten stund och sen sätter mig och vilar. Den som vill höra på min playlist från spotify klicka här! Det är en salig blandning!

Puss på er!

lördag, mars 28, 2009

Hallå?

Vart fan har min motivation tagit vägen?? Inget hjälper för att få igång den heller känns de som. Tre tentor känns bara för tungt.. :(


Åh jag vad jag längtar tills detta är över..

Jag längtar efter sol och värme och tid till vänner och familj.

tisdag, mars 17, 2009

Imorgon har jag seminarium, har väl inte förberett mig så mycket som jag skulle kunnat men känns okej ändå. Jag känner att jag behöver få slappa lite också. Nu är det bara två dagar kvar sen på denna praktik jag varit på i 10 veckor nu. Puh! Ska faktiskt bli skönt att fortsätta på nästa nu, blir ju lite enformigt till slut. Börjar nästa på måndag som jag ska vara på i tre veckor. Då kommer jag börja 8 på morgonen, känns jätteskönt! Då slipper jag gå upp 05:45 iaf. :)

Nu ska jag titta lite på tv sen göra mig klar för att gå och lägga mig. :D

Puss

torsdag, mars 05, 2009

Åh suck!

Puh vad trött jag är! Orkar inte med denna tenta mer nu.. skickar in den och får hålla båda tummarna och tårna på att den blir godkänd! snälla!?

(behöver en kram eller två)

måndag, mars 02, 2009

Tanten är glad

Jag var på intervju i onsdags på sjukhuset, för att jobba på som undersköterska. Jag har ju pluggat till sjuksköterska i två år till sommaren och kan räknas som en undersköterska. Idag ringde de och fråga om jag fortfarande var intresserad, och jag svarar: Jaaa.. Jag blev så glad. Jag har verkligen velat jobba på sjukhuset för att kunna komma in i rutinerna på ett sjukhus bättre eftersom jag är färdig utbildad sjuksköterska till nästa sommar som allt går fint. :)

Så jag ringde till mamma och pappa direkt och de blev så glada för mig.
Jag blir så glad för alla som stöttar mig!

Puss